Installatietechniek

Verwarming

Eltechno installeert gegarandeerde warmte!

Wie zit er nu niet graag warmpjes bij? Dat dachten wij al. Voor wie alle seizoenen wil genieten van de meest aangename temperaturen gaat eens praten met dé installateur van Boxtel en omstreken. Eltechno installeert gegarandeerd het klimaat dat u wenst. Met de meest geavanceerde en stabiele centrale verwarming installaties die u zich kunt voorstellen.

Bekijk ook onze duurzame installaties zoals warmtepompen en zonne-energie. Lees meer>

Water

Eltechno installeert kwaliteit en veiligheid!

Niemand kan zonder water. Ook u niet. Een goede, waterdichte installatie is dan ook van levensbelang en dient te worden aangelegd volgens hoge eisen en veiligheidsnormen. Iets wat Eltechno tot in de puntjes beheerst. Graag verzorgen wij ook voor u – indien gewenst – het gehele traject van ontwerp, overleg met nutsbedrijven tot aan de aanleg en oplevering van diverse water- en gasinstallaties. Weet u zeker dat alles goed gaat!

GAS

Eltechno installeert warmte. Veilig en vertrouwd!

Als er iets is wat professioneel en vakkundig geïnstalleerd dient te worden dan is het wel gas. Ook daarvoor moet u bij ons zijn. Eltechno installeert tenslotte volgens de wettelijke richtlijnen. Zo verzorgen wij – indien gewenst – het gehele traject van ontwerp, overleg met nutsbedrijven tot de aanleg en oplevering van diverse water- en gasinstallaties. Kijk, hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

SANITAIR

Eltechno installeert leefplezier en woongenot!

Of u wilt baden in luxe of genoegen neemt met eenvoudig en netjes, Eltechno installeert leefplezier en woongenot waar u zich prettig bij voelt. Zo leveren, installeren en onderhouden wij alle sanitaire toestellen zoals kranen, closetcombinaties, baden, douchebakken. Voor kleine reparaties, maar ook voor een complete badkamer of toilet (renovaties). Omdat wij staan en gaan voor kwaliteit en comfort maken wij uitsluitend gebruik van kwaliteitsmerken waardoor een lange levensduur van uw sanitair gegarandeerd is.

Dus zegt u het maar, wilt u een strakke, stijlvolle badkamer of toch liever een sfeervol en romantisch ‘badhuis’. Neem gerust contact met ons op voor de vele mogelijkheden.