Airco Boxtel

Het ideale binnenklimaat!
Airconditioning voor particulieren en bedrijven.
In de zomer een heerlijke verkoeling en en de
winter lekker warm.

AIRCO BOXTEL

Airco Boxtel! Bent u op zoek naar een airconditioning voor thuis, op kantoor of voor uw bedrijf, dan bent u bij Eltechno aan het juiste adres. Onze vakmannen helpen u graag in Boxtel bij het installeren, onderhouden en repareren van uw airconditioning. Eltechno is een gecertificeerd bedrijf en heeft zich gespecialiseerd in klimaatbeheersing. Naast gecertificeerd koeltechnisch bedrijf zijn wij ook ook een erkend gas, water- en elektrotechnisch bedrijf. Kortom Eltechno ontzorgt uw koeltechnische projecten. Airco Boxtel

Wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte ontvangen, neem direct contact met ons.

Airconditioning systemen

Heeft u een airconditioningsysteem nodig dat aan al uw wensen voldoet? Eltechno heeft ruime ervaring met airconditioningsystemen. Of het nu gaat om een single split, multi split, VRF systeem of een luchtbehandeling systeem, Eltechno adviseert u graag bij het maken van uw keuze. Moet u aircosysteem worden aangesloten op een gebouwbeheerssysteem zoals KNX dan is Eltechno uw partner voor Boxtel.  Airco Boxtel

    AIRCO SYSTEMEN   voor particulieren en bedrijven

Split-airco

Single Split airconditioners kenmerken zich door één binnenunit en één buitenunit. In een ruimte wordt een binnendeel geplaatst, bijvoorbeeld een wandmodel of vloermodel of warmtepomp. deze wordt door middel van een leiding-set verbonden met het buitendeel. De buitenunit wordt op zijn beurt buiten geplaatst. Ga naar Single Split Airco>

Multi-split-airco

Multi split modellen kenmerken zich doordat er meerdere binnenunits op één buitenunit worden aangesloten. Multi split modellen zijn ideaal als er meerdere ruimtes gekoeld of verwarmt moeten worden. Hiernaast zijn ze vaak ook nog eens een stuk zuinigere dan meerdere single split modellen.
Bekijk Multi Split Airco>

VRF-airco

Een VRF-systemen bieden een energie-efficiënte manier om gebouwen te verwarmen en te koelen. Hierbij wordt één buitendeel aan meerdere binnendelen gekoppeld. Dit type installaties wordt vooral toegepast in kantoren, hotels en andere zakelijke gebouwen.
Lees meer>

Airco kopen!

Staat u op het punt om een airco te kopen dan bent u bij Eltechno aan het juiste adres. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze. Wij zijn een onafhankelijk leverancier van airconditioners en kunnen u dan ook een objectief advies geven. Eltechno is een gecertificeerd bedrijf en staat garant voor service en kwaliteit. In onze AC Aircoshop  kunt u eenvoudig en snel uw airco in Boxtel kopen inclusief de bijhorende montage. Bezoek snel de AC AircoShop , Airco Boxtel

SERVICE & ONDERHOUD

Airco onderhoud

Om optimaal te kunnen genieten van uw airconditioning is het wenselijk dat er onderhoud aan uw airco plaats vindt. Het is slim om uw airco regelmatig te laten onderhouden. Onderhoud zorgt ervoor dat de airco efficiënter werkt, dus minder stroom verbruikt en bedrijf zekerder is. Wij raden aan om eens in de 12 maanden onderhoud te laten uitvoeren, zodat uw airco in Boxtel optimaal blijft werken.  Airco Boxtel, voor zorgeloos koelen en verwarmen

Installatie & reparatie

Om als bedrijf een airconditioning of warmtepomp te mogen installeren moet het bedrijf in het bezit zijn van een BRL100(f-gassen) certificaat en/of een STEK certificaat. Eltechno BV heeft beide certificaten in handen. Hiermee zijn wij geautoriseerd om installatie- en onderhoudswerkzaamheden aan airconditioners en warmtepompen te mogen verrichten. Vertoont u huidige airconditioner problemen of moet de airco worden bijgevuld. Onze vakmannen staan voor u klaar in en rond Boxtel. Vraag hier uw onderhoud offerte aan >

   AIRCO MODELLEN

Wandmodel airco

Op zoek naar een airco voor uw slaapkamer? kies dan voor een wandmodel, en geniet van een heerlijke verkoeling in uw woning. Na installatie en het vullen van de installatie kunt u genieten van een heerlijke verkoeling op uw zolderkamer

Cassettemodel airco

Zoekt u een airconditioning voor op kantoor, dan raden wij een cassettemodel aan. Deze is eenvoudig weg te werken in een plafond en het rooster verdeeld de koele lucht egaal. Na het bijvullen kunt u genieten van een koele ruimte

Vloermodel airco

Een vloermodel airconditioning heeft een zeer goede luchtverdeling hierdoor is de kans op tochtvorming minimaal. Een vloermodel airco wordt laag tegen de wand of op de vloer gemonteerd en koelt of verwarmt de gewenste ruimte.

Plafondmodel airco

Voor ruimtes die zeer hoog of rechthoekig zijn is een plafondmodel airconditioning een perfecte oplossing. De unit wordt aan de onderkant van een plafond bevestigd. Na het plaatsen van de buitenunit en het bijvullen van de installatie beschikt u over het perfecte klimaat.

Kanaalmodel airco

Ik wil de airco-unit niet zien! Plaats dan een kanaalmodel boven een systeemplafond. De luchtstroming wordt verdeeld over verschillende toevoer roosters in het plafond. Een kanaalmodel airco zorgt voor een goede luchtverdeling.

Designmodel airco

Denkt u nog steeds dat airco`s  van die oerlelijke bakken zijn, dan heeft u het mis. De design airconditioners van Eltechno hebben een  stijlvolle vormgeving die passen in elk interieur van klassiek tot modern. En naast de mooie vormgeving koelen ze ook perfect.

      Zie al onze modellen in onze Airco-Shop>

Waarom kiezen voor Eltechno

Wij staan voor hoge service, kwaliteit en een snelle levering. Als gecertificeerde onderneming voldoen wij aan alle eisen die worden gesteld. Naast BRL100 (F-gassen) certificering  zijn wij ook in het bezit van het STEK certificaat. Wij zorgen dat u airco optimaal functioneert en uw klimaatbeheersing van topkwaliteit is. Naast erkend koeltechnisch bedrijf zijn wij ook gespecialiseerd in de elektrotechniek en verwarmingstechniek

Eltechno is erkend en gecertificeerd door:

De Airco installateur uit Boxtel

Wilt u in de zomer kunnen genieten van een heerlijke verkoeling? Dan is mogelijk een single of multi split systeem iets voor u. Een single split unit heeft één vast binnendeel, en één buitendeel terwijl een multi-split systeem meerdere binnendelen, en één buitendeel heeft. Met onze kwaliteit airconditioners brengen wij de temperatuur en luchtvochtigheid naar een niveau waarbij iedereen zich prettig voelt. Bekijk snel wat de installateur uit Boxtel u kan bieden.

Wilt u graag meer weten over een bepaalde airco-unit of de voordelen er van. Aarzel niet en neem direct contact met ons op.

Waarom onderhoud aan een airco?

Om optimaal te kunnen genieten van uw airconditioning is het wenselijk dat er onderhoud en service aan uw airco plaats vindt. Het is slim om uw airco regelmatig te laten onderhouden. Onderhoud zorgt ervoor dat de airco efficiënter werkt, dus minder stroom verbruikt en bedrijf zekerder is.  Laat uw aircosysteem daarom regelmatig onderhouden, zo heeft u er meer en langer plezier van.  Airco Boxtel – service en onderhoud.

Heeft u vragen over een bepaalde airco of wilt u meer weten over een single split, multi spilt of VRF systeem. De professionals van Eltechno Boxtel staan voor u klaar.

A-MERK AIRCO BIJ ELTECHNO

De aircospecialist in Boxtel levert airconditioners van gerenommeerde merken zoals:

Airconditioning en KNX

Airco laten communiceren met KNX

Met de Eltechno KNX interface communiceert u binnen het gebouwbeheersysteem met het airconditioning systeem naar keuze. Bediening kan geschieden via een geavanceerd touchscreen of een KNX thermostaat waarmee ook andere GBS functies kunnen worden beheerd, zoals verlichting, zonwering, alarm e.a. Wij zijn in staat om uw nieuwe of bestaande aircosysteem in Boxtel te integreren in een KNX project. Hierdoor wordt uw aircosysteem nog toegankelijker en energie zuiniger.

  AIRCO SERVICE BOXTEL

Airco Specialist uit Boxtel

Eltechno is de airco installateur uit Boxtel. Wij staan voor service en kwaliteit en verkopen alleen kwaliteit airconditioning. Als erkend en gecertificeerd bedrijf staan wij garant voor kwaliteit en een degelijke montage van uw klimaatbeheersysteem. Hierdoor heeft u recht op de volledige fabrieksgarantie. Kortom Eltechno staat voor service en kwaliteit.

Airco Kopen

Bent u op zoek naar wat verkoeling in de zomer en wilt u een airco kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen A-merk airco`s met bijhorende montagepakketten tegen voordelige prijzen. In onze AC Airco webshop vind u een ruim assortiment aan voordelige airconditioners voor particulieren en bedrijven. Al onze airconditioners zijn van gerenommeerde merken en uit voorraad leverbaar in Boxtel.

Airco bijvullen in Boxtel

Heeft u een airconditioning die niet goed functioneert! Dan kan het goed zijn dat u airco moet worden bijgevuld. Wij zullen in deze situaties het aircosysteem afpompen en weer afvullen met de juiste hoeveelheid. Benieuwd of uw aircosysteem voldoende is gevuld neem contact met ons.

Wat koste een airco?

Bent u op zoek naar een airconditioning voor thuis, op kantoor of voor uw bedrijf, en wilt u direct weten wat het kost. Dan hebben wij voor u een overzichtelijke webshop, In de AC Airco webshop vindt u een ruim assortiment aan kwaliteit airconditioners met bijhorende appendages en montagepakketten. Zo weet u no time wat een airco voor u kost. Onze vakmannen uit Boxtel helpen u graag bij het installeren, onderhouden en repareren van uw airconditioning. AC airco is een onderdeel van Eltechno en heeft zich gespecialiseerd in Airconditioning.

 

Enkele voordelen van de AC Airco-shop:

  • In no time weten wat een complete airco kost
  • Voordelig geprijsd en geen onvoorziene kosten
  • Eenvoudig selecteren op model, inhoud of ruimte
  • Airconditioning voor particulieren en bedrijven
  • Eigen vakmannen voor installatie en onderhoud
  • 100% garantie, F-gassen en STEK-gecertificeerd 

AIRCO VOOR BEDRIJVEN UIT BOXTEL

Voor het goed functioneren van bedrijven speelt een goede atmosfeer in bijvoorbeeld kantoren een grote rol. Het is een bewezen feit dat de mens optimaal functioneert binnen een zeer nauw temperatuur- en vochtigheidsinterval. Bij te warm, te koud of te vochtig voelen we ons minder goed in ons vel en heeft dat een negatief invloed op onze prestaties. Vandaar dat een airco voor bedrijven van essentieel belang kan zijn. Eltechno is een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf en kan u geheel vrijblijvend adviseren. Naast koeltechnisch installateur zijn wij ook een erkend gas,water en elektrotechnisch bedrijf. Hierdoor kunnen wij u nog beter adviseren en bent u gewaarborgd van een betrouwbare installatie met volledige garantie.

Airco op kantoor

Een airconditioningsysteem op kantoor zorgt voor een optimaal binnen klimaat en voor betere prestaties. Een gezond werkklimaat met een aangename temperatuur. Lees meer>

Airco in sportcentra

Bij het leveren van inspanning is een optimaal klimaat van belang. Naar mate de inspanningen stijgen zal de ruimte meer gekoeld moeten worden. Bekijk onze systemen>

Airco voor de horeca

Het is van belang dat gasten in een horecagelegenheid zich plezierig en op hun gemak voelen. Een airconditioningsysteem kan daarin bijdragen door een optimaal klimaat te creëren. Lees meer>

Eltechno klimaat meer dan alleen montage van een airconditioning, wij zorgen voor het ideale binnenklimaat.  Airco Boxtel: Eltechno de aircospecialist in Boxtel.
Wilt u meer weten over welke airco het beste bij u past, neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies of bezoek onze showroom (wel graag eerste een afspraak te maken).