DUURZAAMHEID

Eltechno installeert duurzame installaties zoals warmtepompen en zonne-energie. Hierdoor reduceren we de CO2 –uitstoot en besparen we op onze energiekosten

Duurzaamheid

Eltechno installeert groen en duurzaam!

Natuurlijk zitten we er in de winter graag warmpjes bij, genieten we in hartje zomer graag van een cool briesje op kantoor en willen we comfort en luxe in woon en badkamer. Maar dit hoeft in onze ogen niet ten koste te gaan van het milieu. Eltechno installeert zo groen en duurzaam mogelijk. Zo weten we alles van groen labels, energiebesparingen en zijn we uitstekend op de hoogte wat er vandaag de dag op aan ‘groene’-installaties te koop is. Zo werken we de laatste jaren al erg veel met innovatieve warmtepomp installaties, inverter airconditioning, zonneboiler-systemen, en pv-panelen. Graag laten we ons groene hart ook bij u thuis of op de zaak spreken. Want maatschappelijk verantwoord ondernemen doen we tenslotte samen.

Waarom duurzame energie?

De Fossiele brandstoffen van vandaag worden steeds schaarser en daardoor ook zeer kostbaar. Het gebruik van fossiele brandstoffen veroorzaakt CO2 uitstoot wat leidt tot de opwarming van de aarde. Om de aarde te beschermen is het van belang om de CO2-uitstoot fors te verlagen, dit kunnen we realiseren om op grote schaal over te stappen op duurzame energie. Door het gebruik van duurzame energie, verminderen we de CO2-uitstoot en besparen we op onze energierekening. Kortom met duurzame energie zijn we maatschappelijk verantwoord bezig en halen we onze energierekening omlaag

Duurzame installaties

Duurzame installaties zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Alle nieuwe woningen en kantoren moeten tegenwoordig aan de zogenaamde EPC-norm (Energie Prestatie Coëfficiënt) voldoen om de uitstoot van CO2 te reduceren. Door de toepassing van duurzame installaties zoals warmtepompen en zonne-energie reduceren we de CO2 –uitstoot en besparen we energiekosten. Vandaar dat duurzame installaties ook uitermate geschikt zijn bij renovatieprojecten, hierdoor zal er efficiënt met energie worden omgegaan en wordt er een beter energielabel behaald wat resulteert in een lagere energierekening.

Eltechno, ruime ervaring met duurzaamheid!

Door de ontwikkelingen van de laatste jaren is het steeds eenvoudiger geworden om een energie neutrale gebouw te creëren. Eltechno heeft ruim 17jaar ervaring met duurzame installaties en adviseren u dan ook graag in een duurzame oplossing, of het nu gaat om vervaging van een cv-ketel voor een warmtepomp het plaatsen van zonnepanelen, maar voor ook het realiseren van een nieuwbouwproject adviseert Eltechno u graag.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Boxtel                                                    (gaarne eerst een afspraak te maken)

Neem contact op

5 + 8 =