ELGA

Elga Hybride Warmtepomp

Elga warmtepomp Vught!  Bespaar op uw energiekosten met de ELGA Warmtepomp. De warmtepomp die samen werkt met alle bestaande cv-ketels.

Elga warmtepomp Vught

De Elga warmtepomp  van Techneco is een lucht/water warmtepomp die samenwerkt met uw bestaande cv-ketel. De Elga warmtepomp zorgt voor een energiezuinige oplossing voor bestaande woningbouw. Deze slimme modulerende warmtepomp werkt samen met elke bestaande cv-ketel en zorgt voor een aantrekkelijke terugverdientijd in Vught

Elga warmtepomp Vught

Innovatieve Hybride Warmtepomp Vught

De Elga is een lucht-waterwarmtepomp met een binnen- en buitenunit. Eltechno plaatst de kleine binnenunit naast een gasketel of bij de aansluiting van de stadsverwarming. De hoogrendement buitenunit wordt geplaatst op maximaal 20 meter van de binnenunit. Een grondgekoppelde bron is niet nodig! Eltechno installeert de Elga in één dag en deze is geschikt voor vrijwel elke woning. Hij kan geplaatst worden in zowel een nieuwbouw als in een bestaande woning. De Elga is te combineren met modulerende gasketels van o.a. Intergas, Remeha, Vaillant, AWB, ATAG, Ferrolli, Itho/Daalderop, Nefit en Bosch, maar kan ook geplaatst worden in woningen die zijn aangesloten op stadsverwarming in Vught!

Naast verwarmen biedt de Elga ook de mogelijkheid de woning te koelen. In de zomer is de Elga in staat de temperatuur van de woning een aantal graden omlaag te brengen

Subsidie Elga warmtepomp Vught

Vanaf januari 2016 is het mogelijk om subsidie te krijgen op de Elga warmtepomp. Vanaf 1 Juli 2017 is de subsidie vastgesteld op € 1800,00  hierna zal deze subsidie worden aangepast. Voor meer informatie over de productenlijst en voorwaarden kunt u kijken op de website van RVO.

Naast de subsidie van € 1800,- geeft de Elga-warmtepomp doorgaans een jaarlijkse besparing op de energrekening van 200 tot 500 euro.

De Elga warmtepomp Boxtel bespaart op uw energie kosten en uw geeft een beter energielabel in de buurt van Boxtel

De voordelen van de Elga warmtepomp Vught

Gasbesparing

De Elga warmtepomp geeft een gasbesparing voor verwarming van 50 tot 90%. Wanneer we de extra elektrakosten hiermee verrekenen leidt dit tot een energiekostenbesparing van 20-35%. De Elga maakt geen tapwater omdat het rendement van een elektrische warmtepomp om tapwater te maken doorgaans vrij laag is.

Beter Energielabel Vught

De Elga heeft het energielabel A++ hierdoor is het mogelijk om uw woning uit Boxtel met 2 energielabels omhoog te laten gaan. De jaarlijkse besparing op uw energierekening komt met een Elga doorgaans uit op 200 tot 500 euro op jaarbasis.

Naast verwarmen ook koelen

Naast verwarmen biedt de Elga ook de mogelijkheid de woning te koelen. In de zomer is de Elga in staat de temperatuur van de woning een aantal graden omlaag te brengen mits uw afgiftesysteem hiervoor geschikt is. Koelen over radiatoren is niet mogelijk.

Kan gecombineerd worden met stadsverwarming in Vught

De Elga kan ook gecombineerd worden met een stadsverwarmingsaansluiting. U kunt hiermee besparen op de variabele kosten van de stadsverwarming, maar niet op uw jaarlijkse vastrecht kosten omdat de stadsverwarmingsaansluiting behouden blijft.

Elga-warmtepomp, Elga-hybride, Techneco-Elga, Elga-Nefit, Elga Remeha, Elga-daaldrop, Elga-vailiant, Elga-Atag, Elga intergas, Nefit trendline, Remeha Calenta, Remeha Tzerra, Nefit topline, Nefit proline, BlueSense, Openterm, KNX, Elga kopen, Elga huren, Elga warmtepomp Vught

Elga warmtepomp laten installeren

Alleen door een F-gassen / STEK gecertificeerd bedrijf!

      Als STEK-gecertificeerd bedrijf uit Boxtel bieden wij aantoonbaar de duurzaamheid en kwaliteit die u zoekt!

Als eigenaar of beheerder van een warmtepompinstallatie bent u verantwoordelijk voor deze installatie en wilt u op verantwoorde wijze optimaal rendement halen uit uw installatie. Daarbij moet u rekening houden met bepaalde Nederlandse regelgeving. Die regelgeving is er om verlies van koudemiddelen te voorkomen en om het energieverbruik te monitoren. Hierdoor mogen in Nederland alleen F-gassen / Stek gecertificeerde bedrijven werkzaamheden aan uw warmtepomp uit Boxtel uitvoeren.

Alleen F-gassen / Stek gecertificeerde bedrijven mogen werkzaamheden en keuringen aan warmtepompinstallaties verrichten, lees meer>

Of gaat uw voor Energieneutraal wonen in Vught!

Is een energieneutraal woonhuis jouw droom?

Eltechno kan je hierbij helpen in Vught.

Nul-op-de-meter-woning-Vught

Nul-op-de-meter-woning hebben een Energielabel van A+++. Dit Energielabel kan worden behaald met een Warmtepomp in combinatie met zonnepanelen en extreem goede isolatie. Gaat u bouwen of verbouwen dan kan Eltechno u adviseren om jouw droomhuis energieneutraal te maken.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen>

Energieneutrale woning Vught, Energieneutraal bouwen Vught, Energieneutraal huis Vught

Benieuwd of het systeem geschikt is voor uw situatie? Neem contact met ons op en laat u adviseren in Vught.