VERLICHTING

Eltechno installeert sfeer

Thuis of op het werk, iedereen zal het met ons eens zijn dat verlichting sfeerbepalend werkt. Maar ook verlichtend. Zo heeft u ongetwijfeld wel eens van lichttherapie gehoord. Met speciale lampen kun je tegenwoordig de donkere winterdagen op vangen en positieve energie opwekken. Technieken die ook op de werkvloer voor de nodige arbeidsvitaminen kunnen zorgen met alle positieve gevolgen van dien. Nog een bewijs van hoe belangrijke licht in het leven is.

Verlichting als sluitpost!

Gelukkig gaat men steeds meer belang hechten aan de kwaliteit en de uitstraling van verlichting. Hoe staat het met u? Eltechno helpt u graag met het verlichten van uw kantoor en energierekening. Wij beheersen namelijk als geen andere de kunst van het verlichten. Zo accentueren wij de architectuur van een gebouw of ruimte, maar zijn we ook in staat met onze lichtinstallaties de juiste stemming te creëren, de productiviteit te verhogen en het sociaal verkeer te beïnvloeden. Zonder dat u opgezadeld wordt met torenhoge kosten.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Boxtel                                                    (gaarne eerst een afspraak te maken)