Verwarming

Eltechno installeert gegarandeerde warmte!

Wie zit er nu niet graag warmpjes bij? Dat dachten wij al. Voor wie alle seizoenen wil genieten van de meest aangename temperaturen gaat eens praten met dé installateur van boxtel en omstreken. Eltechno installeert gegarandeerd het klimaat dat u wenst. Met de meest geavanceerde en stabiele centrale verwarming installaties die u zich kunt voorstellen. Zo werken wij – voor particulieren, de utiliteitsbouw, maar ook grote en kleine industriele organisaties – louter met de meest gerenommeerde merken, voorzien van de juiste garantievoorwaarden. Zoals Nefit en Daalderop voor de cv-ketels en Radson, Vasco en Jaga voor de (design)radiatoren. Ook voor Warmtepompen, vloerverwarming, cascade opstellingen, zonneboilers en onderhoud aan uw centrale verwarming kunt u bij ons terecht.

Kortom, of het nu hartje winter is en de schaatsen alweer enige tijd uit het vet zijn, wij houden u gegarandeerd lekker warm. Waar u zich ook bevindt in huis of op kantoor. Zo zijn wij ambassadeur van Evohome. Een innovatief en uiterst slim regelsysteem van Honeywell waarmee we op eenvoudige wijze de temperatuur in verschillende ruimten kunnen regelen. Zeker de moeite waard om eens te komen bewonderen in onze showroom. Dan vertellen wij u er alles over.

Hoe verwarm ik mijn gebouw?

 

Gasgestookt verwarmen

In Nederland worden de meeste huizen
nog verwarmt met een gasgestookte
cv-ketel. Eltechno ontwerpt en plaatst
HR-ketels voor particulieren en bedrijven
Bekijk onze service en onderhoud>

Verwarmen met warmtepomp

Gasvrij verwarmen is tegenwoordig
een must en eenvoudig te doen. Met een
warmtepomp kan geheel gasvrij een
gebouw van warmte worden voorzien.
Lees mees> 

Duurzaam verwarmen

Door de ontwikkelingen van de laatste jaren is het steeds eenvoudiger geworden om een energie neutrale gebouw te creëren. Eltechno heeft ruime ervaring met duurzame installaties en adviseren u dan ook graag in een duurzame oplossing, of het nu gaat om vervaging van een cv-ketel voor een warmtepomp, het plaatsen van zonnepanelen, maar voor ook het realiseren van een nieuwbouwproject adviseert Eltechno u graag.

Duurzaamheid

Eltechno installeert groen en duurzaam
Duurzame installaties zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Door de toepassing van duurzame installaties zoals warmtepompen en zonne-energie reduceren we de CO2 –uitstoot en besparen we energiekosten