Zonnepanelen

Gratis advies?

Eltechno installeert het juiste klimaat, luxe en woongenot. Maar dit hoeft in onze ogen niet ten koste te gaan van het milieu.
En al helemaal niet uw maandlasten te laten stijgen. Ontdek nu zelf de zonneservice van Eltechno

Meer advies

De Zonneservice van Eltechno

Ontdek het nu zelf met de zonneservice van Eltechno. Deze erkende en gecertificeerde expert laat u graag genieten van zonnige tijden. Van een uitvoerige inspectie en advies op maat, tot aan de installatie en jarenlange garantie. Laat de temperatuur maar stijgen en uw maandlasten zakken!

Kwaliteit zonnepanelen

Steeds meer mensen zien de voordelen van zonnestroom. Maar het aanbod van zonnepanelen is overweldigend, het aantal merken en prijzen zeer uitlopend. Welke fabrikant moet ik kiezen? Vandaar dat Eltechno alleen werkt met gerenommeerde merken zoals LG, Sharp, Denim Phono Solar.

De effectieve opbrengsten die de zonnepanelen op lange termijn zal behalen, hangt van veel meer factoren af. Naast de zonnepanelen is een passende omvormer en juiste installatie van essentieel belang. Eltechno heeft een eigen ontwerp en montage afdeling waardoor u gewaarborgd bent van een veilige en betrouwbare zonne-installatie voor lange termijn.

De juiste omvormer bij zonnepanelen

Het kiezen van de juiste omvormer voor zonnepanelen is erg belangrijk voor het zonne-energie systeem. De omvormer vormt het hart van het systeem en bepaalt in grote mate de opbrengst.

Liggen de panelen schaduwvrij op het zuiden, zijn ze oost/west georiënteerd, is de hoofdaansluiting 3-fase uitgevoerd zijn belangrijke factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Eltechno is een gecertificeerd elektrotechnische onderneming en daarom bevoegd en in staat u een betrouwbaar zonne-energie systeem aan te bieden.

De zonne-energie installateur!

Eltechno is de zonne-energie specialist uit Nederland en België

 

Een juiste keuze van een zonne-energie systeem is van essentieel belang voor een goede en veilige werking. Wilt u meer weten over welke zonnepanelen het beste bij u past, neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies of bezoek onze showroom (wel graag eerste een afspraak te maken).